Změna energetické struktury
(Udržitelný společensko-ekonomický systém, inovace a produkce)

Termín: 8. listopadu 2013
Místo: sál č. 217, ČSVTS, Novotného lávka 5, Praha 1

Anotace

V současné době se v audemars piguet replica energetice potýkáme s mnoha problémy. Mezi nejzávažnější patří nedostatek zdrojů, znečištění životního prostředí, negativní dopady těžebního průmyslu - především uranového, ropného a uhelného. Na druhé straně jsme svědky nárůstu inovací a nových technologií pracujících s obnovitelnými zdroji.

Problémem energetiky ovšem není jen technické know-how, ale také otázka správy. Netransparentní Replica de relojes vlastnické vztahy, nejasně definovaná odpovědnost, vyvazování se z povinností při zajištění bezpečnosti, distribuce i dodržování základních lidských práv.

Chceme se na naší konferenci zaměřit na to, jaká by měla být změna energetické struktury, aby se energie staly replica orologi socio-ekonomickým orologi replica nástrojem rozvoje a nikoli environmentálně-bezpečnostním rizikem.

Ke stažení


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function bindValue() on bool in /web/htdocs6/educoncz/home/www/www/system/inc/funkce.inc.php:1714 Stack trace: #0 /web/htdocs6/educoncz/home/www/www/obsah/stranky/akce.php(48): zobraz_fotogalerii_box('www', 1, 'http://www.educ...', '6', '') #1 /web/htdocs6/educoncz/home/www/www/system/inc/stranka_norm.inc.php(153): include('/web/htdocs6/ed...') #2 /web/htdocs6/educoncz/home/www/www/system/inc/stranka.inc.php(431): include('/web/htdocs6/ed...') #3 /web/htdocs6/educoncz/home/www/www/obsah/sablony/main.sab.php(97): include('/web/htdocs6/ed...') #4 /web/htdocs6/educoncz/home/www/www/system/inc/index.inc.php(833): include('/web/htdocs6/ed...') #5 /web/htdocs6/educoncz/home/www/index.php(8): include('/web/htdocs6/ed...') #6 {main} thrown in /web/htdocs6/educoncz/home/www/www/system/inc/funkce.inc.php on line 1714